Compagne Bruidsmode Hardenberg

Bruidsshow Compagne bij Zaal Mulder in Hardenberg

“Bruidsshow Compagne Bruidsmode Hardenberg groot succes”. “Dat trouwen weer helemaal in is bewees Compagne Bruidsmode uit Hardenberg met een tot de nok toe gevulde zaal Mulder op 13 oktober 2015.
Cécile Compagne en Jannie Nijboer van Compagne Bruidsmode lieten een zeer gevarieerde show zien. Zoals gebruikelijk bij Compagne niet alleen maatje 34 op de catwalk maar juist ook veel aandacht voor de trouwjurken in een grotere maat. In samenwerking met Hoogeveen Mannenmode (herenkostuums) en Roel van den Biggelaar Bloemen (bruidsboeketten) op de catwalk én met diverse ondernemers uit Hardenberg in een zaal ernaast was er voor de aanstaande bruid werkelijk álles op het gebied van trouwen te zien.” Klik hier voor een impressie.

Bruidsshow Compagne bij Zaal Mulder

Samen met 16 ondernemers uit Hardenberg en omgeving heeft Compagne Bruidsmode dinsdagavond 5 november een bruidsshow aangevuld met bruidsbeurs georganiseerd bij zaal Mulder in Baalder.

Ruim 150 bezoekers waren zeer enthousiast over de show, de opzet en de entourage. Voor hen de ultieme gelegenheid om ideeën en inspiratie op te doen voor hun trouwdag.

“De show was wervelend, modellen van maat 34 tot 44 showden de laatste bruidsmode. Ook de bruidegom was zichtbaar op de catwalk”, aldus een van de bezoekers.

“Nu trouwen weer hot wordt, willen wij het wow-gevoel overbrengen, de aanstaande bruid verrassen zodat zij de dag van haar leven al volledig voor zich ziet”, zeggen eigenaressen Cécile Compagne en Jannie Nijboer.

De 17 samenwerkende ondernemers kijken zeer tevreden terug op een geslaagde avond. “Dit doen we volgend jaar weer”.

Klik hier voor een impressie

 

Hardenberg Modestad

“De mannequins van Compagne Bruidsmode rennen naar de catwalk”

Compagne in de pers

februari 2013:
PERSBERICHT

“Compagne Bruidsmode hield woensdagavond 6 februari een bijzondere bruidsshow. Het waren geen professionals in maatje 34 die de nieuwste bruidsjaponnen showden, maar ‘gewone’ vrouwen in alle voorkomende maten. Ze stalen de show. 

Om meer tegemoet te komen aan de doelgroep, gooide Compagne het deze keer over een andere boeg. De Hardenbergse bruidsmodezaak deed een oproep aan alle ongetrouwde vrouwen in de regio om zich aan te melden als model en als mannequin mee te werken aan de bruidsshow. “We wilden het eens anders. Tijdens onze vorige show hadden we te maken met vaste mannequins, allemaal met maatje 34. Dat komt eigenlijk maar weinig voor. We vonden het sneu voor de vollere dames, die er veel meer zijn. Die denken na het zien van de show dat er niets voor hen bij is. Iets wat absoluut niet waar is”, vertelt Cécile Compagne. “Alleen maar kleine maatjes showen is niet meer van deze tijd. We vinden het leuk om te laten zien dat de jurk in maat 46 er ook fantastisch uitziet.” Ruim vijftig vrouwen van maat 34 tot en met maat 48 reageerden op de oproep. “We hebben iedereen uitgenodigd en alle dames hebben een jurk gepast.” Na een eerlijke loting per maat, bleven er zes modellen over die gisteravond in de winkel aan de Voorstraat mochten schitteren. Veronique Mecking is één van de zes uitverkorenen. “Ik zag de oproep of Facebook en dacht: dit is een kans uit duizenden. Ik denk dat heel veel dames wel in mijn schoenen zouden willen staan. Ik voel me werkelijk een prinses vandaag.” Samen met de andere vijf dames allen tussen de 22 en 40 jaar, showde ze dertig jurken, waarbij natuurlijk de nieuwste trends voor 2013 werden gepresenteerd. “Heel wijd, met exclusieve stoffen. Veel tule en kant”, aldus Cécile Compagne. Zij is enthousiast over de zes dames, die na de nodige instructies als ware mannequins over de catwalk liepen. “Misschien dat we het wel vaker op deze manier zullen doen. Eind van het jaar hebben we een grote show in Zaal Mulder en wie weet gaan we ook dan niet in zee met een professioneel modellenbureau, maar kiezen we weer voor “gewone” vrouwen.”