Klaske & Nellie; Weddingfair Zwolle

Volg de bruid en de moeder van de bruid, Nellie, in aanloop naar de bruiloft van Klaske. 

Ping! Een appje van Klaske: “Er is een weddingfair in Zwolle, zin om even mee te gaan?”

Nellie: Ping ping!
Zondagmorgen 11.05 uur. Ik zit lekker achter m’n laptop om nog even wat werk te doen. Ping! Een appje van Klaske: “er is een weddingfair in Zwolle, zin om even mee te gaan?”. Ik zet in gedachten snel alles op een rij: zit nog in m’ pyjama, moet nog wat werk doen, vanmiddag een verjaardag in Friesland….. Ach wat, m’n dochter gaat trouwen. Tuurlijk ga ik mee! Naar elke faire, elke winkel en elk event dat ze verzint! Ik wil niks missen, veel te leuk allemaal! Dus hup, een app terug: “jaaaaaa, leuk! Spring meteen onder de douche. Ben je over een uur bij mij?” En zo rijden we totaal onverwacht richting Zwolle voor een heerlijk uurtje vergapen aan mooie, leuke en gekke trouwspullen. Wat is dát leuk om met je dochter te doen. Trots loop ik naast haar en zie haar links en rechts informeren, kijken en keuren. En dan zomaar opeens is daar een ontzettend leuke en totaal onverwachte ontmoeting……….

ZE HEBBEN HEM!! IN MIJN MAAT!

Klaske: Mijn jurk!
Zondagmorgen 11.00 uur. Ik zit in mijn pyjama op de bank als mijn aanstaande zegt dat er een weddingfair is in Zwolle die dag. Ik, die de afgelopen 2 dagen als een bezetene trouwjurken heeft gepast en volledig in de wedding mood verkeer, hoef me dit geen 2x te laten zeggen. Ik app gelijk mijn moeder want die word natuurlijk overal mee naar toe gesleept! Ze heeft maar weinig tijd die dag dus ik spring snel onder de douche, kleed me aan en binnen no time zitten we samen in de auto naar Zwolle. Daar aangekomen struinen we wat rond totdat we aankomen bij een stand waarvan de dame me vraagt of ik van de ‘loveandwin-actie’ heb gehoord? Er kan een trouwjurk gewonnen worden, en wel van het merk Enzoani, aangeboden door Compagne bruidsmode. Of ik dit merk ken? vraagt de vrouw me. Laat ik nou net een fantastische jurk van dat merk gepast hebben 2 dagen terug. Weliswaar 2 maten te klein, dus echt goed beoordelen of dit DE jurk was kon ik niet. En ineens bedenk ik het me, als Compagne dit merk heeft, zouden ze dan héél misschien ook die ene jurk hebben…? En dan heel misschien ook nog in mijn maat?? We lopen naar de stand van Compagne en komen aan de praat met de 2 ontzettende gezellige dames! En wat denk je? ZE HEBBEN HEM!! IN MIJN MAAT!!  Ik heb direct een pas afspraak bij ze gemaakt, kan 3 dagen later al terecht! Ik kan niet wachten, zou dit mijn jurk zijn..??

http://www.volgdebruid.nl/