Maak een afspraak

Maak een afspraak, kom langs en ervaar Compagne!

Onze site geeft een kleine impressie van onze collectie, merken en werkwijze. Online oriënteren is leuk maar persoonlijk advies én kijken, voelen en passen is veel belangrijker. Onze stylistes zijn natuurlijk op de hoogte van alle trends op het gebied van trouwjurken. Het maken van een afspraak is daarom zo belangrijk; iedere bruid is uniek en wil op haar trouwdag stralen. En dat willen wij ook en daar helpen wij je heel graag bij.

Omdat wij een zeer uitgebreide collectie voeren, kunnen wij onze trouwjurken extra scherp prijzen. Je hebt bij ons al een trouwjurk vanaf Euro 995,– én in de maten 34 tot 60! Maar er is natuurlijk zoveel meer te zien en te bespreken, daarom werken wij het liefst op afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Je bent natuurlijk altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken naar onze collectie.

Na de aankoop zullen er nog een aantal pas sessies moeten plaatsvinden, zodat jouw droomjapon op dé dag perfect is! De gemiddelde levertijd kan zo’n drie tot vier maanden zijn dus wacht niet te lang met het uitzoeken van je trouwjurk.
Daarna gaan onze coupeuses zorgen dat jouw trouwjurk helemaal passend op jouw lichaam wordt gemaakt. Want een trouwjurk is maatwerk en moet fantastisch zitten en voelen. Zodat jij je op die hele speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit.

Wij hebben vier ruime pasafdelingen; zo ben je gegarandeerd van privacy, exclusiviteit, discretie en alle aandacht. Je voelt je snel op je gemak in onze warme winkel. Wij hebben jarenlange ervaring, kennis en passie voor het vak en kunnen als geen ander de aankoop van jouw trouwjurk tot een ultieme ervaring maken!

Wees welkom! Jouw dag, jouw stijl. Ervaar Compagne.

Compagne bruidsmode
Voorstraat 45
7772AB Hardenberg

T. 0523 – 26 12 27
E. info@compagne.nl

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken