Milou; Win and Love actie

WIJ GAAN TROUWEN!

Er eens was een knappe prins, genaamd Dewy Rijnders. Hij besloot om zijn vriendin ten huwelijk te vragen op hun vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Na een romantisch diner, op het strand, ging Dewy op zijn knieën…

Dit is uiteraard niet het begin van ons sprookje, want dat begon ongeveer eind december 2007. Maar wel van het sprookje dat ‘trouwen’ heet. Welke vrouw zit daar nou niet op te wachten!? Een dag die je kan vullen en aankleden met wat jij maar wilt, want tenslotte is het 1 van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven.

Zo dacht ik in eerste instantie niet. Ik heb ook altijd tegen Dewy gezegd: als je mij vraagt, dan zeg ik natuurlijk ja, maar als je niks vraagt, dan vind ik dat niet zo erg. Dat dacht ik dan tenminste, want sinds ik ten huwelijk gevraagd ben, ben ik al volop bezig met alles regelen ( en dat met nog 1,5 jaar te gaan)!

Nadat we iedereen hadden verteld dat wij zouden gaan trouwen, hebben wij een datum geprikt. Op vrijdag 2 juni 2017 is onze grote dag. En ja, zo enthousiast als ik zelf ben, ben ik ook enthousiast bezig gegaan met al van alles te gaan bekijken. Jurken, locaties, schoenen, aankleding, beurzen, noem maar op!

Zo’n beurs is erg handig voor wat inspiratie. Dus ik, met mijn goede gedrag, wat familie opgetrommeld om naar de beurs in Zwolle (22 november) te gaan. Deze beurs werd georganiseerd door Weddingfair Nederland. De beurs was wat kleiner dan verwacht, maar niet minder leuk. Allemaal leuke bedrijven die je kan benaderen als je gaat trouwen. Weddingfair heeft op elke beurs een leuke love&win actie. De actie op de beurs was; maak een moodboard voor een trouwjurk of trouwpak of trouwringen.

Ik heb er toch even over na moeten denken om mee te doen aan de actie, want ja, ik ga pas in juni 2017 trouwen. Uiteindelijk heb ik toch besloten om aan de actie deel te nemen.

Gefeliciteerd Milou, jij hebt een trouwjurk t.w.v. € 1000,- bij Compagne gewonnen

En ja hoor, maandag 7 december kreeg ik een telefoontje: ‘Gefeliciteerd Milou, jouw moodboard vonden wij het mooiste en leukste, dus jij hebt een trouwjurk t.w.v. € 1000,- gewonnen’! Wat er dan door je heen gaat, is onbeschrijfelijk! Ik stond te shaken en alleen maar te glimlachen! Wauw, ik heb een trouwjurk gewonnen! Deze trouwjurk werd mij aangeboden door Weddingfair Nederland, Compagne Bruidsmode en Enzoani.

Wat een geluk dat de collectie van Enzoani precies mijn stijl was (het eerste wat je thuis op gaat zoeken op internet en de site van Compagne). Omdat Compagne vrijdag 11 december en zaterdag 12 december een trunkshow had van Enzoani (lees: de hele waanzinnig, mooie collectie in de winkel!), werd mij gevraagd of ik vrijdags langs kon komen, om wat jurken te passen en dit dan te filmen voor Weddingfair. ‘Natuurlijk’, was mijn antwoord.

YES! Ik ga mijn droomjurk uitzoeken

Na de hele week in spanning gewacht te hebben, was daar eindelijk de dag dat ik trouwjurken mocht gaan passen. Om 14:00u kwam ik aan in Hardenberg, samen met mijn moeder en beste vriendin. Na een super warm welkom, werd er uitgelegd wat ongeveer de bedoeling was van deze dag. Er werd een filmpje gemaakt, we werden geïnterviewd en daarna kon ik in alle rust, alle Enzoani-jurken passen!

Een tip voor jou als aanstaande bruid: pas veel soorten modellen

Na alles gepast te hebben, wat ik wilde passen, heb ik een keus kunnen maken! Ik had niet verwacht dat ik, 1,5 jaar van tevoren, een jurk zou vinden! En toch is dat gebeurd! Ik ga natuurlijk niet verklappen welke jurk het geworden is! Wat ik wel als tipje van de sluier kan geven; het is een jurk geworden, waarvan ik dacht dat ik hem nooit zou kiezen! Dit vond ik wel erg grappig, want eigenlijk wist ik bijna zeker wat voor jurk ik wel wilde en wat voor jurk niet. Een tip voor jou als aanstaande bruid: pas veel soorten modellen, het kan maar zo zijn dat de jurk, die je heel erg graag wilt, misschien wel helemaal niet zo mooi staat als dat je zou denken. Probeer eens iets anders, dan wat je in je hoofd hebt!

Natuurlijk hebben de dames van Compagne heel veel inzicht in wat wel en niet mooi bij je staat. Ze hebben mij super goed geholpen! En het was een erg gezellige dag!

In januari gaan wij verschillende locaties bezoeken. Ik heb al een aantal mooie locaties gevonden en ik kan niet wachten om deze ook in het echt te gaan bekijken!

Meer hierover in mijn blog van februari.

Liefs Milou

http://www.volgdebruid.nl/