Sincerity Bridal voor de romantische bruid

De trouwjurken van het Amerikaanse merk Sincerity zijn klassiek en romantisch maar wel met een moderne touch. De trouwjurken worden gemaakt in prachtige elegante stoffen, zoals kant, tule, satijn en soepel vallende stoffen zoals voile en chiffon.

De collectie bestaat uit verschillende stijlen trouwjurken zoals wijde romantische jurken bezaaid met steentjes. Sexy slanke gesneden fishtail japonnen in kant, satijn of voile gecombineerd met kant, tule of subtiele bewerking. De trouwjurken van Sincerity hebben een perfecte pasvorm en zitten daarom als een tweede huid op jouw lichaam. Hierdoor zijn de trouwjurken zeer comfortabel en zeer geschikt voor zowel de slanke als de volslanke bruiden.

Compagne Bruidsmode mag zich premium dealer noemen. In het Noordoosten van Nederland hebben wij de grootste collectie van dit prachtige merk in huis. De jurken hebben wij in verschillende stijlen, maten en kleuren standaard in de winkel, zodat je hierin alles goed kunt vergelijken. Bekijk ook onze uitgebreide collectie van Sweetheart.

Maak een afspraak en kom gezellig kijken en passen.

Compagne bruidsmode
Voorstraat 45
7772AB Hardenberg

0523 – 26 12 27
info@compagne.nl