top of page
11062b_98db497e028f4de2960e0f1eaa8c484a_mv2 (1).webp

Bruidsmode in Wierden

Compagne Bruidsmode in de omgeving Wierden

Compagne Bruidsmode ligt op 25 minuten rijden vanaf Nijverdal en heeft een ruim aanbod in trouwjurken.

Misschien weet je al precies hoe jouw droomjurk er uit moet zien, of misschien juist helemaal niet. Een goed advies is daarom zo belangrijk! Bij ons kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van stylisten en in-house coupeuses die precies weten welke jurk jouw gaat laten stralen. 

De trouwjurken
bij Compagne
Bruidsmode

Bij Compagne Bruidsmode hebben we een groot aanbod van trouwjurken. Denk aan prachtige merken als: Stella York, Enzoani, Modeca, Ladybird & nog veel meer. Een voordeel bij ons is dat je kunt passen tot en met maat 60 en dat we een mooi aanbod aan luxueuze bruidsaccessoires hebben. 

Bekijk onze hele collectie >

Impressie van
onze winkel

Onze winkel in Hardenberg beschikt over drie hele ruime paskamers en is ongeveer 25 minuten rijden vanaf Wierden. Er kan gemakkelijk geparkeerd worden achter onze winkel of in de op 2 minuten gelegen parkeergarage. Voor ons is het ontzettend belangrijk dat jij je thuisvoelt in onze winkel en daarom is gastvrijheid bij ons een nummer één prioriteit. Je wordt onthaald door onze stylisten met een kopje koffie of thee en/of iets fris en met lekkernijen. Daarna nemen we geduldig de tijd om jouw droomjurk te vinden!

Lees meer over onze werkwijze >

Fotografie JZ LQ Compagne-2.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-5.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-6.jpg

Een paar
van onze bruiden

Veel van onze prachtige bruiden delen hun ervaring en foto's van hun trouwjurk met ons. Het lijkt ons leuk voor jou om eens een kijkje te nemen bij andere bruiden die wij geholpen hebben.

We helpen je graag bij Compagne Bruidsmode

bottom of page