top of page

Heb je een vraag?

Aanstaande bruiden, maar ook klanten die al bij ons gekocht hebben, kunnen vragen hebben. Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen en zetten alles even op een rijtje!

 • Hoelang van te voren moet ik een afspraak maken?
  Trouwjurken hebben een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Daarna moet de jurk ook nog helemaal op maat worden gemaakt met de bijbehorende passessies. In het beste geval maak je daarom 8 maanden van tevoren een afspraak, mocht je al (veel) eerder trouwen óf misschien heb je vanwege omstandigheden snel een nieuwe trouwjurk nodig dan kun je ons altijd bellen en kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
 • Hoe verloopt een eerste afspraak bij Compagne Bruidsmode?
  Voor het volledige verhaal sturen we je graag door naar de volgende pagina op onze website. Trouwen is natuurlijk een hele speciale aangelegenheid, maar het zoeken naar jouw droomjurk ook! Bij Compagne Bruidsmode vinden we daarom een gezellige en ontspannen sfeer het allerbelangrijkste. We hebben vier ruime paskamers en zorgen voor privacy. Ieder vrouwenlichaam is anders en daarom kan een trouwjurk die op een plaatje er perfect uitziet er in het echt wellicht teleurstellend uitzien. Dit gebeurd af en toe, maar laat dat niet jouw afspraak verpesten, want bij iedereen vinden wij de juiste droomjurk. Onze in-house stylisten luisteren naar wat jij zoekt en wat jij wil, maar gebruiken ook hun expertise om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk de juiste trouwjurk aan hebt. Ben je overtuigd van onze werkwijze? Maak dan snel een afspraak! Heb je nog meer vragen? Schroom niet en mail ons via de contactpagina of bel ons.
 • Hoe duur is een trouwjurk bij Compagne Bruidsmode?
  Heel logisch dat je vooraf graag wilt weten hoe duur onze trouwjurken ongeveer zijn. Een goede indicatie is tussen de 1750 en 4000 euro. Dat is dan exclusief de €300,- vermaak kosten. Deze vermaak kosten moeten er vaak bijgerekend worden, omdat een jurk altijd op jouw lichaam afgemaakt moet worden. Het gaat hierbij echt om maatwerk door onze geweldige coupeuses. Bij jouw pas-sessies zullen er ook meerdere malen coupeuses komen kijken, afspelden en/of meedenken over hoe de trouwjurk nog mooier afgemaakt kan worden.
 • Kan ik parkeren bij Compagne Bruidsmode?
  Parkeren is mogelijk achter onze winkel (gratis), maar mocht dit vol zijn dan is er op 1 minuut loopafstand een parkeergarage. Het adres van de dichtsbijzijnde parkeergarage is: Gedempte Haven 4, 7772VD, Hardenberg
 • Welke merken hebben jullie bij Compagne Bruidsmode?
  Op dit moment verkopen wij de volgende merken: Stella York, Blue by Enzoani, Etoile by Enzoani, Pronovias, Ladybird, Rembostyling, Modeca, Sincerity, Adore & Lilian West.

Staat jouw vraag hier niet bij?

bottom of page