top of page

Werkwijze

BIJ COMPAGNE BELEEF JE, ERVAAR JE & GENIET JE VAN JOUW MOMENT

Professioneel &
Persoonlijk advies.

Wij geven je altijd graag advies. Want misschien weet je al precies hoe jouw droomjurk er uit moet zien, of misschien juist helemaal niet. Een goed advies is daarom zo belangrijk! Bij ons kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van de adviseurs van Compagne. Wij vinden feilloos de bruidsjurk die jij voor ogen hebt of nemen je stap voor stap mee door alle mogelijkheden. Het resultaat is hetzelfde: een trouwjurk die past bij jou en waarin jij je absoluut geweldig voelt.

Onze 
Werkwijze

Het komen passen van een trouwjurk is het allerbelangrijkst.

Geen vrouwenlichaam is gelijk, en ieder merk zit anders. Een trouwjurk is maatwerk. Daarom moet je de jurken op jouw lichaam zien.

Allereerst zorgen wij ervoor dat jouw zoektocht naar dé jurk een écht feestje wordt. Als je jouw jurk hebt uitgekozen wordt deze besteld en dan kom je na ongeveer 12 tot 14 weken voorafgaand aan de bruiloft nog zeker 2 of 3 keer "afpassen". 

Jouw jurk wordt dan door onze gespecialiseerde coupeuses geheel op jouw lichaam vermaakt. Hier wordt een standaard vermaakprijs voor gerekend. Het is zeer nauwkeurig werk en daarom is het verstandig om niet meer dan 1 persoon mee te nemen naar deze afspraak, en liever geen (kleine) kinderen. Dit leidt af van waar het om draait:
Jouw jurk vermaken!
Als de jurk dan helemaal klaar is wordt deze volledig gestreken en mag jij jouw prachtige jurk ophalen, klaar om eindelijk de hele dag gedragen te worden! 

Onze 
Winkel

Onze winkel in Hardenberg beschikt over drie hele ruime paskamers.

Voor ons is het ontzettend belangrijk dat jij je thuisvoelt in onze winkel en daarom is gastvrijheid bij ons een nummer één prioriteit.

Fotografie JZ LQ Compagne-2.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-5.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-6.jpg
bottom of page