top of page

Grote Maten

Compagne Bruidsmode Hardenberg is specialist in plus-size bruiden.

Laat je zeker niet gek maken door alle plaatjes in magazines en dergelijke, ieder lichaam is mooi!

Big is beautiful, laat zien wie je bent!

Benadruk je schoonheid: Voor plussize bruiden zijn er allerlei tips en trucs om te zorgen dat je er fantastisch uitziet in je trouwjurk. Het is vooral belangrijk om jouw sterke punten te laten zien. En daar waar het gecorrigeerd moet worden helpt speciale bruidslingerie. 

LS322061-D.jpg
LS322061-C.jpg

Waarom
bij Compagne?

Benadruk je schoonheid: Voor plus-size bruiden zijn er allerlei tips en trucs om te zorgen dat je er fantastisch uitziet in je trouwjurk.

BIJ ONS KAN JE PASSEN

TOT MAAT 60

Bij veel bruidswinkels zijn er geen jurken beschikbaar om te passen in jouw maat. Wij hebben in onze winkel tot maat 60 en kunnen dus passen totdat we de juiste jurk voor jou gevonden hebben. 

Het is belangrijk om jouw sterke vrouwelijke punten en prachtige curves te laten zien. Daar waar gecorrigeerd moet worden, kan speciale bruidslingerie helpen zoals: een full-figure torselet en/of hoge kwaliteit shapewear. 

EEN UITGEBREID

ASSORTIMENT

Een trouwjurk verschilt per lichaam, dit is bij elke maat het geval. Jij weet als enige wat bij jou past en waar jij je fijn in voelt. Vandaar dat wij een uitgebreid assortiment hebben. Speciale merken voor plus-size bruiden zijn o.a. Ladybird, Adore, Sincerity & Stella York.

Ik zoek trouwjurken in grote maten, hebben jullie die?

Dit wordt ons zo vaak gevraagd. Jazeker, speciaal voor de volslanke bruid; de bruid met een maatje meer hebben wij inmiddels een uitgebreide collectie trouwjurken tot maat 60. Deze kun je bij ons passen én wij kunnen bijna alle trouwjurken ook in die maten bestellen.

Laat je niet gek maken door alle plaatjes in bruidsmagazines. Hierin hebben de meeste modellen maatje 34 of 36. Wij weten echter dat er ook heel veel bruiden zijn die een trouwjurk zoeken in een grotere maat. Deze bruiden maken zich vaak veel zorgen over het kiezen van een trouwjurk, omdat ze denken dat een echte trouwjurk hen niet zal staan. Gelukkig is dat helemaal niet waar. Iedereen kan schitteren in een droomjurk, of je nu maatje 36 of 58 hebt.

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak zodat jij in alle rust en privacy jouw droomjurk kunt uitzoeken.

Een impressie
van ons assortiment

Maak een
Afspraak

bottom of page