top of page

Over Ons

COMPAGNE BRUIDSMODE HARDENBERG

Al 90 jaar...

Compagne Bruidsmode in Hardenberg is in 1926 opgericht. Sinds 2012 staan wij,
Jannie Nijboer en Cécile Compagne, aan het roer van deze fantastische bruidszaak en ontvangen wij jou met heel veel passie en plezier! 

For your wedding 2021 Evenementenhal sel (43).JPG

Ons
Team

We beschikken over een zeer ervaren team met twee gepassioneerde verkoopstylistes Nies Lenters en Floortje Steen en onze zeer gespecialiseerde coupeuses Monique Lamberink en Floortje Steen. 
     Wij zullen er alles aan doen om van het uitzoeken van jouw droomjurk tot het dragen van jouw jurk op dé dag een
ultieme ervaring te maken. 

De liefde voor dit vak is bij ons allemaal erg groot, bij ons ben je in goede handen! En nog belangrijker: bij ons vind jij jouw droom trouwjurk!

Waar staan
wij voor?

Gastvrijheid & gezelligheid

Meteen bij binnenkomst bieden wij iedereen een kopje koffie, thee en/of iets fris. We geven je de tijd om even te settelen en rond te kijken. 

Persoonlijk advies

Bij Compagne Bruidsmode zorgen onze verkoopstylisten voor persoonlijk advies. We luisteren geheel naar jouw wensen en proberen met onze expertise jouw droomjurk te zoeken.

Maatwerk

Onze in-house coupeuses zijn expert op gebied van het vermaken van trouwjurken. Jouw droomjurk wordt geheel naar jouw lichaam vermaakt. Net zoals jij willen wij ook dat jij gaat trouwen in de mooiste trouwjurk!

Geen tijdsdruk!

Wij werken niet met strenge tijdslots. Het uitzoeken van een trouwjurk kost nou eenmaal bij de één meer tijd dan bij de ander, maar we willen onze klanten niet opjagen. 

Onze 
Winkel

Onze winkel in Hardenberg beschikt over drie hele ruime paskamers.

Voor ons is het ontzettend belangrijk dat jij je thuisvoelt in onze winkel en daarom is gastvrijheid bij ons een nummer één prioriteit.

Fotografie JZ LQ Compagne-2.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-5.jpg
Fotografie JZ LQ Compagne-6.jpg

Bij ons
draait het
maar om
één ding:
jou!

bottom of page