top of page
Wedding Hall

Het aanzoek

Bijgewerkt op: 17 apr.

Je bent ten huwelijk gevraagd en natuurlijk zei je volmondig JA! Super leuk maar ineens slaat ook de paniek toe. Want wanneer begin je dan aan de zoektocht naar je droomjurk? En hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk?


Voor de meeste meisjes is het uitzoeken van haar trouwjurk een soort van droom die eindelijk uitkomt. Heel leuk natuurlijk maar ook wel stressvol. Want wanneer doe je het goed. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor deze wel heel belangrijke jurk. DE JURK VAN JE LEVEN.


Het is in ieder geval heel belangrijk dat je naar een bruidswinkel gaat waar jij je goed bij voelt. Meestal heb je je al ingelezen op internet en gekozen voor een winkel waarvan de website jou aansprak én niet onbelangrijk waar je al super gave jurken hebt gezien. Die wil je wel passen. Dat is een goed begin. Omdat trouwjurken een gemiddelde levertijd hebben van 3 tot 4 maanden is het verstandig om op tijd te beginnen met je zoektocht. Zodra jouw trouwjurk binnen is bij de winkel dan moeten ze deze ook nog op maat maken dus 9 of 10 maanden tot een jaar van tevoren is helemaal niet raar.


En dan is het zover. Vandaag ga jij kijken en passen bij een bruidsmodezaak. Als het goed is wordt je daar van harte welkom geheten en krijgen jij en jouw bruids gezelschap eerst een kopje koffie om te acclimatiseren. Wat belangrijk is om te vermelden: Neem niet teveel mensen mee. De keuze is al best moeilijk en te veel mensen met nog meer meningen maken het voor jou erg lastig.


Vaak neem je dan met de vakspecialist van de bruidszaak een aantal belangrijke zaken door zoals bijvoorbeeld van welke stijlen je houdt, welke dames confectie maat draag je, welke bh maat, hou je ook van kleur of wil je graag een witte of ivoorkleurige trouwjurk. De verkoopstylist zal een aantal jurken voor jou uitzoeken en deze ga je dan passen. Net zo lang tot je in de spiegel kijkt en tegen jezelf zegt: WOW yes, hier voel ik me zó mooi in! Dit kan mijn droomjurk wel eens zijn. Laat dat gevoel lekker over je heen komen. En, laat je niet gek maken door alle televisie programma’s. De één barst in tranen uit maar de ander is lekker nuchter en zal dit gevoel anders ervaren.


Een ding is zeker. Voor iedereen is er dé jurk. De pasafspraak is misschien wel de allerleukste voorpret voor jullie huwelijk. Dus geniet ervan.


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page