top of page
Wedding Hall

Het uitzoeken van je trouwjurk

En dan is het zover. Hier heb je van klein meisje altijd al van gedroomd. Je gaat je trouwjurk uitzoeken! Wanneer begin je dan eigenlijk met deze zoektocht?

Het mooiste is als je er ruim de tijd voor neemt. Dus zo'n 10 maanden voorafgaand aan de bruiloft de eerste sessie inplannen is helemaal niet gek, heel verstandig juist. En ben je van de lijstjes en een beetje een control freak dan mag je ook best een jaar van te voren komen hoor. Niks geks aan.

En wie neem je mee? Je moet er rekening mee houden dat jij tijdens zo'n pas sessie in het middelpunt staat. Iedereen kijkt naar jou en heeft een mening. Als jij je hier niet prettig bij voelt adviseren wij om met een klein clubje te komen. En is het sowieso niet leuker om iedereen pas op de dag zelf te verrassen met jouw droomjurk?!

Wat doe ik aan? Gewoon wat jij prettig vindt. Draag je altijd een string? Dan draag je die toch ook lekker onder je trouwjurk. Een gewone BH kan meestal niet onder een trouwjurk dus werken wij veel met speciale cups, boob tape om de borsten mooi op de plek te houden waar ze horen of speciale bh's of torseletten. En natuurlijk kun je ook bij ons kiezen voor een fijne shapewear broek met bijvoorbeeld een extra strakke ondersteuning bij de buik of wat langere pijpen voor het zweten. Allemaal mogelijk en allemaal pas later bij ons gaan uitzoeken. Het gaat er om dat jij je goed voelt want dan straal je dat ook uit.

Schoenen, welke schoenen ga ik dragen? Kies voor comfort. Je hebt echt geen zin in zere voeten op je bruiloft. En denk eraan, de lengte van de jurk wordt 'afgemaakt' op de hakhoogte die jij overdag draagt. Vaak horen we bruiden zeggen 'oh, dan doe ik 's avonds lekker m'n sneakers aan' bedenk dan wel dat de schoenen die je overdag draagt net zo hoog moeten zijn als de zool van de sneakers anders is je jurk te lang of te kort ;-) en dat willen we natuurlijk niet. Hebben jullie nu lastminute besloten om te gaan trouwen dan hebben we gelukkig ook nog een hele winkel vol met jurken op voorraad hangen dus je hoeft echt niet bang te zijn dat er geen jurk voor jou is!4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page