top of page
Wedding Hall

Joyce Loohuis-Groothuis

Lieve dames van Compagne,


Op 7 augustus mocht ik het ja-woord geven in mijn prachtige Stella York jurk met Randy Fenoli sluier. Dankzij Nies heb ik deze jurk gepast en ze zag direct hoe ik de bruiloft helemaal voor me zag in de spiegel zodra ik 'm aan had. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de pasafspraken, het toevoegen van de riem en het meedenken in alle opzichten. Elke afspraak was weer een feestje in jullie mooie zaak in Hardenberg!


Voor alle dames die nog gaan trouwen... Een maatje meer of een maatje minder, een wijde jurk of een slank silhouet, je kan bij Compagne altijd iets vinden waar je je geweldig in voelt ❤👰👗


Joyce Loohuis-Groothuis21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page