top of page
Wedding Hall

Melissa Mol-Van der Veen

Ik had nog foto's beloofd van mijn prachtige jurk die volledig die jullie verzorgd is. De eerste keer was natuurlijk heel gezellig want ik kon komen samen met mijn oma's en mijn moeder en schoonmoeder komen, waardoor het een heel gezellig en bijzonder moment was. Uiteindelijk na het doorgeven van de wensen kwamen jullie met een aantal jurken, één voor één prachtig en volledig naar mijn wens. Wat het natuurlijk wel moeilijk maakte!! Maar het is helemaal waar dat wanneer je je jurk aan hebt dat je het gewoon weet dit wordt hem! Toen ik hem dus had gekozen, konden we gaan proosten want we kregen er ook een hele lekkere fles champagne bij! Na dat ik de jurk had uitgekozen hebben jullie hem direct besteld en kon het passen en vermaken beginnen. Jullie namen hier de tijd voor en dit heeft ervoor gezorgd dat ik kon stralen op onze prachtige dag met een jurk die perfect paste en voldeed aan al mijn wensen. Heel erg bedankt voor jullie service ik had de mooiste jurk waarvan ik al van jongs af aan droomde 😄

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page