Wie zijn wij?

Onze bruidszaak “Compagne Bruidsmode in Hardenberg”  bestond in 2016 al 90 jaar! Sinds 2012 hebben wij, Jannie Nijboer en Cécile Compagne, de zaak overgenomen. Met ons zeer ervaren team met twee gepassioneerde verkoopstylistes Nies Lenters en Patricia Sickman en onze zeer gespecialiseerde coupeuses Monique Lamberink en Christien Heerkes zullen wij er alles aan doen om van het uitzoeken van jouw droomjurk tot het dragen van jouw jurk op dé dag een ultieme ervaring te maken. De liefde voor dit vak is bij ons allemaal erg groot, bij ons ben je in goede handen! Bij ons vind je zeer zeker jouw droom trouwjurk!

Het komen passen van een trouwjurk is het allerbelangrijkst. Geen vrouwenlichaam is gelijk, en ieder merk zit anders. Een trouwjurk is maatwerk. En daarom moet je de jurken op jouw lichaam zien. Dus maak vrijblijvend een afspraak, voel je welkom en ervaar ons! Wij zorgen dat jouw zoektocht naar dé jurk een echt feestje wordt! En hier stopt het niet. Als jouw jurk is besteld kom je ongeveer 12 tot 14 weken voorafgaand aan de bruiloft nog zeker 2 of 3 keer “afpassen”. Dan wordt de jurk in ons atelier door een van onze coupeuses geheel op jouw lichaam vermaakt. En als de jurk dan helemaal klaar is wordt deze gestreken en hangt jouw jurk klaar voor gebruik. Je mag zelf bepalen wanneer je je jurk komt ophalen. Wil je m al een weekje thuis hebben hangen? Of toch maar liever zo lang mogelijk, veilig van alle nieuwsgierige ogen, bij ons?

Onze website geeft een kleine impressie van onze collectie, merken en werkwijze. En de film geeft een inkijkje in onze ruime winkel met verschillende pasafdelingen; bij ons ben je gegarandeerd van privacy, exclusiviteit, discretie én alle aandacht. Want het uitzoeken van een trouwjurk is een belevenis en daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen.

En vergeet dit niet: Bij ons draait het maar om één persoon. Om jou.
Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit!

Wees welkom. Jouw dag, jouw stijl. Ervaar Compagne.

Jannie Nijboer, Cécile Compagne & Team

Compagne Bruidsmode Hardenberg on vimeo. Bekijk onze diverse filmpjes hier. 

Wat zeggen onze klanten over ons? Lees en of deel hier jouw ervaring met Compagne Bruidsmode Hardenberg

Compagne Bruidsmode