Trouwjurken met een ‘maatje meer’

Ik zoek trouwjurken in grote maten, hebben jullie die? Dit wordt ons zo vaak gevraagd. Jazeker, speciaal voor de volslanke bruid; de bruid met een maatje meer hebben wij inmiddels een uitgebreide collectie trouwjurken tot maat 60. Deze kun je bij ons passen én wij kunnen bijna alle trouwjurken ook in die maten bestellen.

Laat je niet gek maken door alle plaatjes in bruidsmagazines. Hierin hebben de meeste modellen maatje 34 of 36. Wij weten echter dat er ook heel veel bruidjes zijn die een trouwjurk zoeken in een grotere maat. Deze bruiden maken zich vaak veel zorgen over het kiezen van een trouwjurk, omdat ze denken dat een echte trouwjurk hen niet zal staan. Gelukkig is dat helemaal niet waar. Iedereen kan schitteren in een droomjurk, of je nu maatje 36 of 58 hebt.

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak zodat jij in alle rust en privacy jouw droomjurk kunt uitzoeken.

Big is beautiful, laat zien wat je hebt!

Benadruk je schoonheid: Voor plussize bruiden zijn er allerlei tips en trucs om te zorgen dat je er fantastisch uitziet in je trouwjurk. Het is vooral belangrijk om jouw sterke punten te laten zien. En daar waar het gecorrigeerd moet worden helpt speciale bruidslingerie.  Bij een grote maat adviseren wij om een full figure torselet of mooi shapewear onder je trouwjurk te dragen. Hierdoor zal jouw droomjurk nog mooier passen. Een torselet zorgt ervoor dat je figuur een vloeiende lijn krijgt, hierdoor valt je jurk prachtig. Een bijpassende slip maakt het geheel af en daarmee zie je er ook nog eens prachtig uit onder je bruidsjurk!

Bij Compagne Bruidsmode kun je trouwjurken tot maat 60 komen passen. Met name de merken “EveryBody EveryBride” van Stella York, Ladybird, Sweetheart en Sincerity lenen zich uitstekend voor bruidsjurken in een grote maat. Zó mooi!

Bekijk hieronder een impressie van ons assortiment

Nieuwsgierig geworden? In onze winkel adviseren wij graag jouw perfecte trouwjurk.
Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak in.