Trouwjurken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwjurken van toonaangevende merken. Bij ons vind jij zeker jouw droomjurk. Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie maken wij ten eerste al een feestje van de

pas-sessies én zorgen wij dat jij op je trouwdag bent wie jij wilt zijn! Jezelf. Mooier dan ooit.

Alle
Merken

Klik op één van de onderstaande merken om de bijbehorende collectie te bekijken

​óf scroll naar beneden om een impressie van alle merken te krijgen.

Stella York

De trouwjurken van Stella York zijn altijd super vrouwelijk, sexy en flirty. Allesbehalve gewoon. Als jij daarvan houdt zul je direct verliefd worden op de trouwjurken van #SoStella. Slanke en sexy silhouetten voor de moderne en zelfbewuste bruid.

 

Enzoani Blue

Timeless elegance; voor de bruidsjurken van Blue by Enzoani worden prachtige ‘rijke’ stoffen gecombineerd met gewaagde ontwerpen. In een trouwjurk van Blue straal jij klasse en kwaliteit uit.

 

Enzoani Etoile

Het merk Etoile (voorheen Beautiful) van Enzoani heeft zeer betaalbare trouwjurken. Maar wel met de uitstraling en allure én de hoge kwaliteit die we van Enzoani mogen verwachten.

 

RemboStyling

Eigentijds, fris, zacht en soepel. Boho en Ibiza stijl. Dat zijn de woorden die helemaal passen bij de bruidsmode van het merk

Rembo Styling. Vintage avant la lettre! Deze trouwjurken zijn trendy, elegant en vooral subtiel.

 

Ladybird

Ladybird Bridal is onderdeel van het Pronovias huis. Een bruidsjurk van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid.